Roger Grimau s’entrenarà amb el FC Barcelona

Roger Grimau s’entrenarà amb el FC Barcelona

L’excapità blaugrana viatjarà amb els de Pascual a Andorra L’equip marxa aquest diumenge a Encamp El primer partit amistós serà diumenge a Sant Julià de Vilatorta

Roda el mon i torna al born. Aquesta és la història d’un retorn, encara que sigui temporal de l’excapità que va aixecar la darrera Eurolliga guanyada pel FC Barcelona. I és que des d’aquest dissabte, Roger Grimau entrenarà amb el Barça.

L’exjugador de Bilbao Basket no ha volgut perdre l’ocasió de seguir en forma mentre busca un equip a la Lliga Endesa. Després de parlar amb Xavi Pascual, que no li va posar cap mena d’impediment, l’ex ‘44’ del FC Barcelona serà un més dels jugadors que aquest diumenge marxaran a Encamp per començar el primer ‘stage’ de pretemporada.

Andorra, de diumenge a dissabte

L’equip de Xavi Pascual ha entrenat aquest dissabte al Palau Blaugrana i aquest diumenge per la tarda marxarà en autocar cap a Encamp. Ho farà, a banda de la presència esmentada de l’excapità Grimau, amb la dels jugadors que han estat disputant el preEuropeu, Ludde Hakanson i Tomas Satoransky.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut