Eusebio: “Els primers punts sempre són importants”

Eusebio: “Els primers punts sempre són importants”

El tècnic del Barça B es va mostrar molt satisfet amb el treball dels seus jugadors i per la primera victòria de la temporada “Si seguim en aquesta línia, el marge de millora encara pot ser molt gran”, va dir Eusebio després de guanyar 3-1 al Sabadell

Els tres primers punts del Barça B van arribar, i el seu entrenador es va mostrar molt satisfet en roda de premsa. “Els primers punts sempre són importants, i la imatge de l’equip ha estat bona. S’han de millorar coses, però l’actitud és molt bona”, va dir Eusebio Sacristán davant dels mitjans. A més, va afegir: “Confio que si seguim en aquesta línia la millora de l’equip pot ser molt gran. El que veig em fa ser optimista”.

El Barça B va jugar amb un jugador més des del minut 10 després de l’expulsió de Kiko Olivas, defensa del Sabadell que a més havia marcat el gol visitant. Eusebio, però, no va voler valorar aquesta circumstància: “És cert que jugar amb un més és un avantatge, però no puc entrar a valorar aquest tipus de decisions”.

Actuacions destacables

El Miniestadi va presenciar el debut d’alguns jugadors com a locals. Un d’ells, Halilovic, va deixar l’empremta de la seva qualitat. Sobre ell, Eusebio va explicar que “és molt llest i té bona mentalitat. A poc a poc s’ha de fer al joc que es fa aquí, i necessitem paciència perquè té molta qualitat”. A més, Dongou va obrir el curs al Miniestadi amb dos gols decisius. Tot i fallar un penal, el davanter camerunès va donar els tres punts al seu equip. “Si no podem anar comptant amb Munir i Sandro, és encara més important que Dongou se senti segur i confiat. Estem d’enhorabona amb ell; et dóna treball i et dóna gols”, va afirmar Eusebio sobre el ‘9’ del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut