Mathieu: “Hi ha una excel·lent cohesió de grup”

Mathieu: “Hi ha una excel·lent cohesió de grup”

Jérémy Mathieu i Marc André Ter Stegen han comparegut en roda de premsa abans del partit contra el Niça

En la prèvia del partit entre l’Olympique de Niça i el Barça, Jérémy Mathieu i Marc-André Ter Stegen han comparegut en roda de premsa al mateix escenari del duel, l’Allianz Riviera. El defensa francès ha acaparat l’atenció dels mitjans del seu país acreditats. “Sempre és una mica especial venir a França, i amb un equip com el Barça, encara és mes bonic. Estic content de ser a França amb el Barça”.

Mathieu ha explicat les seves primeres sensacions després d’incorporar-se a la disciplina blaugrana: “És un projecte molt ambiciós per a mi, espero triomfar. Només fa una setmana que sóc aquí, però estic molt content. Hi ha una excel·lent cohesió de grup”. Superat l’stage a Birmingham i hores abans del matx amb el Niça, el central explicava que l’equip tenia ganes de “jugar junts”.

A nivell personal, el gal apuntava: “Estic llest mentalment i físicament per triomfar en aquest equip”. Continuava: “Tinc molta confiança en les meves capacitats, espero que tot vagi bé”. Amb tot, Jérémy Mathieu ha afirmat que treballaria per “guanyar una plaça en la titularitat”.

Ter Stegen: “Tindrem una bona convivència els tres”

Un altre que també busca un lloc a l’onze és el porter Marc-André Ter Stegen. L’alemany parlava així de la dura competència amb Claudio Bravo i Jordi Masip: “Els conec des de fa una setmana. Són bones persones, estem entrenant be, estem fent una bona preparació i el més important és que tindrem una bona convivència els tres”.

Sobre l’escollit sota pals, afegia: “L’entrenador decideix, no puc dir res. Espero tenir una bona època al Barça. Claudio és un gran porter, però espero aprofitar les meves oportunitats”. Finalment, Ter Stegen qualificava l’amistós de Niça i com “un bon test” i esperava “gaudir-lo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut