Luis Enrique: “El partit ens serveix per veure on és cada jugador”

Luis Enrique: “El partit ens serveix per veure on és cada jugador”

El tècnic assegura després de l’empat contra el Niça que després de veure l’actuació dels seus jugadors “els comunicarem en què han de millorar”

El Barça de Luis Enrique ha jugat aquest vespre el seu segon partit de pretemporada. Un compromís que ha acabat amb empat a un go.El tècnic blaugrana treu importància al resultat: “És el que menys m’interessa”. I és que el que volen Luis Enrique i la resta dels seus ajudants és veure com es troben els jugadors per continuar perfilant detalls de cara a l’inici de curs. “Aquest partit ens serveix per veure on és cada jugador i comunicar-los a cadascun d’ells on han de millorar”.

Ha destacat la bona segona part després d’un primer temps en què el conjunt barcelonista “no ha sabut llegir els espais”. “A la segona hem fet més ocasions a través d’un bon joc”. Precisament un dels jugadors que han saltat al terreny de joc després del descans ha estat Xavi Hernández. Luis Enrique ha confirmat després de parlar amb els seus ajudants que el migcampista “està en la seva millor versió tant en l’aspecte físic com en la motivació”. I espera que tant ell com la resta de jugadors estiguin a la plantilla durant tota la temporada. “M’agradaria, amb els jugadors que comenci, acabar la temporada”.

Luis Enrique ha parlat també de les noves incorporacions, i s'alegra de la bona adaptació que estan tenint. Sap que els queda molt, però afirma: “Anem pel camí lògic i correcte. Esperar alguna cosa abans de començar el campionat és esperar molt”. Finalment, ha comentat que el Club treballa en la possibilitat d’alguna arribada més a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut