Andrés Iniesta: “El del Nàpols és un partit important”

Andrés Iniesta: “El del Nàpols és un partit important”

El manxec es mostra “il·lusionat” amb el duel d’aquest dimecres a Ginebra Gerard Piqué desitja “que hi hagi molts aficionats del Barça recolzant-nos”

El FC Barcelona jugarà aquest dimecres el tercer partit de pretemporada a Ginebra. Ho farà contra un Nàpols que va ser una de les notes positives de la Serie A la temporada passada: va acabar tercer i enguany tornarà a participar a la Lliga de Campions. “Estem treballant dur de cara a la temporada vinent i el partit amb el Nàpols a Ginebra és molt important per a nosaltres. Estem molt il·lusionats per jugar a Ginebra amb aquest gran equip”, ha declarat Andrés Iniesta abans del matx.

L’estrena de Piqué a Ginebra

Per a Gerard Piqué serà el primer partit a Ginebra. “El Nàpols és un gran equip i el respectem molt. Serà un partit molt competitiu. Tenim moltes ganes de conèixer l’estadi de Ginebra. Espero que hi hagi molts aficionats del Barça recolzant-nos”, ha declarat el ‘3’ blaugrana.

Curiosament, el central blaugrana va faltar en un amistós que Espanya va disputar el 10  de setembre del 2013 a Ginebra. En aquella ocasió, Piqué complia sanció per al partit –contra Finlàndia- classificatori per al Mundial i Vicente del Bosque tampoc el va citar per al duel amistós contra Xile. Espanya, amb participació de Jordi Alba i Xavi Hernández, va empatar aquell partit (2-2) contra la selecció de Claudio Bravo, que també va ser titular aquell dia i que podria disputar allà el seu primer compromís com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut