Deu motius per venir al Trofeu Joan Gamper

Deu motius per venir al Trofeu Joan Gamper

Aquest dilluns el Camp Nou donarà la benvinguda al nou Barça de Luis Enrique amb la celebració del 49a edició del Trofeu Joan Gamper

Luis Enrique, Messi, Luis Suárez, Neymar, els nous jugadors i els de casa, Rafa Márquez, l’afició... Tots ells seran protagonistes aquest dilluns del Trofeu Joan Gamper, que un any més servirà per presentar l’equip davant els seus seguidors. A partir de les 20.30 hores el Camp Nou serà l’escenari del partit entre el FC Barcelona i el Club León. Però, abans, l’Estadi i els seus voltants seran tota una festa. A les 18.30 hores s’obriran les portes del Camp Nou, i una hora més tard, a les 19.30 hores, hi haurà la presentació oficial del Barça 2014/15. No falten els motius per no perdre’s aquesta 49a edició del Trofeu Joan Gamper.

  1. L’estrena del Barça de Luis Enrique al Camp Nou: 35 dies després d’arrencar la pretemporada el Barça de Luis Enrique es presenta aquest dilluns davant l’afició. Serà el primer partit al Camp Nou d’aquest nou projecte per a la temporada 2014/15 i la primera vegada que Luis Enrique s'asseurà a la banqueta de l’Estadi com a entrenador del primer equip del FC Barcelona.
  2. Presentació de Luis Suárez davant l’afició: Luis Suárez s’entrena des de divendres amb l’equip després del laude emès dijous pel TAS, i aquest dilluns viurà una jornada especial. I és que serà una de les principals atraccions de la presentació de l’equip davant els seguidors culers. A més, jugarà els seus primers minuts amb la samarreta del Barça.
  3. Benvinguda a les noves incorporacions: Com cada any, el Trofeu Joan Gamper serveix per veure els fitxatges del primer equip. Com en el cas de Suárez, aquesta nit també serà especial per a Claudio Bravo, Rakitic, Mathieu, Vermaelen, Masip, Ter Stegen i Rafinha, que seran rebuts per l’afició blaugrana.
  4. Primer partit de Messi de la temporada: Leo Messi, juntament amb els internacionals brasilers Neymar i Alves i el seu company de selecció Javier Mascherano, han estat els últims blaugranes a incorporar-se. Tot i que fa dies que tant el crac argentí com els altres tres jugadors s’entrenen, encara no han jugat cap partit. El Gamper serà el primer matx de la temporada per a Messi, Mascherano, Alves i també per a Neymar, que rebrà l’alta mèdica.
  5. Neymar jugarà després de la lesió: El jugador brasiler tornarà a jugar un partit de futbol després de caure lesionat als quarts de final del Mundial de futbol celebrat al seu país. Com ha explicat Luis Enrique en roda de premsa, està previst que el jugador rebi l’alta aquest mateix dilluns.
  6. Messi, Neymar i Luis Suárez, junts: Al Gamper es podria veure per primer cop la tripleta atacant formada per aquests tres jugadors.

  7. Xavi, amb deu Gampers a l’esquena: Des del 2000 que hi ha un jugador que no ha fallat mai a la cita del Trofeu Joan Gamper. Aquest és Xavi Hernàndez, que, tot i debutar amb el primer equip a l’estiu del 1998, no va disputar el seu primer torneig de casa fins al 2000. Des d’aleshores ja n'ha jugat nou i si dilluns juga igualarà Eladio, Eusebio, Ferrer, Marcial, Miguel Reina i Urruti.
  8. Homenatge a Rafa Márquez: L’exjugador del FC Barcelona serà un altre dels protagonistes del Trofeu Joan Gamper. El mexicà rebrà un reconeixement per part del Club i l’afició blaugrana, i fins i tot té el permís del seu nou club, el Verona, per jugar uns minuts amb el que fins la temporada passada era el seu equip, el Club León.
  9. Festa Gamper durant tot el dia: Des de les 10 del matí les instal·lacions del Camp Nou acolliran la Festa Gamper amb un munt d’activitats i actuacions per a tota la família.
  10. Últim test abans de la competició oficial: El Trofeu Joan Gamper serà l’últim compromís de preparació del Barça abans del començament de la Lliga diumenge vinent al Camp Nou davant l’Elx. Una bona ocasió per veure les últimes proves de Luis Enrique abans que comenci l’hora de la veritat.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++Entrades Trofeu Joan Gamper::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1931/session/92444/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=background-ticketing-ca%20&utm_campaign=fugm-leon::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut