Segona victòria a Indonèsia (9-1)

Els homes de Marc Carmona han aconseguit una victòria còmoda davant el Port Authority FC en el segon partit disputat en terres indonèsies Bateria, Ferrao i Ortego, amb dos gols, i Lozano, Usín i Pol, amb un, han estat els golejadors de l’amistós

Els homes de Marc Carmona continuen amb la preparació de cara a l'inici de temporada en la seva gira per Indonèsia i han vençut en el partit amistós disputat aquest dissabte contra el Port Authority FC tailandès, que ha posat les coses més complicades que el Felda United.

En el tercer partit de la pretemporada, els blaugranes han obtingut una còmoda victòria per 9-1 i han mostrat un bon joc col·lectiu contra un equip tailandès que ha creat més problemes dels esperats i que s’ha tancat molt bé al darrere, sobretot a la segona part. Aquesta forta defensa per part del conjunt tailandès ha impedit que els blaugranes anotessin més gols a la segona part. La bona defensa ha estat un dels punts forts de l'equip blaugrana, que només ha encaixat un gol al contraatac.

Complint els objectius

Un partit en el qual les noves incorporacions i els més joves han tingut el protagonisme golejador. Lozano ha estat l'encarregat d'obrir una golejada que s’ha completat amb els gols de Bateria, Ferrao, Ortego -els tres per partida doble-, Rafa Usín i Pol. Els homes de Marc Carmona, amb aquesta victòria, compleixen els objectius establerts per a aquest moment de la pretemporada i pensen ja en el següent compromís en terres asiàtiques, que tindrà lloc aquest diumenge.