Victòria còmoda en l'últim partit a Indonèsia (8-0)

Els blaugranes han aconseguit el Trofeu 'Catalunya Cup' disputat a Jakarta en derrotar l'Electric Cosmo PLN per 8 a 0 Saad, Ferrao i Lin, amb dos gols, i Bateria i Aicardo, amb un, han estat els golejadors del partit

Després de la victòria en l'amistós de dissabte contra el Port Authority, el FC Barcelona s’ha adjudicat aquest diumenge el Trofeu Catalunya Cup en l'últim partit a Jakarta. Un matx en què el conjunt blaugrana ha aconseguit una contundent victòria davant l’Electric Cosmo PLN indonesi i en el qual ha comptat amb el suport de la Penya Barcelonista IndoBarça, que ha animat sense parar des d'una hora abans del partit en un pavelló en el qual s’ha viscut un gran ambient.

Els homes de Marc Carmona han aconseguit la seva tercera golejada a la gira asiàtica després de derrotar per 8 a 0 l'equip indonesi en un bon partit que els blaugranes han dominat des del primer minut i en què amb prou feines s’han vist inquietats per un equip que només ha xutat una vegada a porteria. Els indonesis, amb una defensa molt tancada, han impedit que els blaugranes s'emportessin el partit per més avantatge. El matx ha servit també perquè tots els jugadors disposessin de minuts, i perquè Marc Carmona continués amb la posada a punt de l'equip per als primers compromisos oficials.

Amb la porteria a zero

L'equip continua millorant en defensa, i una bona prova d'això és el resultat. Davant l'Electric, el Barça ha aconseguit acabar amb la seva porteria a zero en un partit en què els gols blaugranes han estat molt repartits. Saad ha estat l'encarregat d'obrir el marcador amb la primera de les seves dues dianes. Ferrao i Lin, amb dos gols cadascun, i Bateria i Aicardo han estat els encarregats de completar el resultat final.