Luis Enrique, al Fòrum d'entrenadors de la UEFA del 3 i el 4 de setembre

Luis Enrique, al Fòrum d'entrenadors de la UEFA del 3 i el 4 de setembre

El Club torna a estar representat en aquesta trobada dos anys després que Tito Vilanova hi participés en l’edició del 2012

Luis Enrique és un dels tècnics convidats a la 16a edició del Fòrum d’Entrenadors de Clubs d’Elite, que tindrà lloc a la seu central de la UEFA a Nyon els propers 3 i 4 de setembre. Es tracta de la primera vegada que el tècnic asturià acudirà a aquesta cita anual que se celebra abans de l’inici de la màxima competició europea. La darrera vegada que el Club va estar representat en aquesta reunió va ser en l’edició del 2012 amb la participació de qui en aquell moment era entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova.

El Fòrum, presidit per l’extècnic del Manchester United Sir Alex Fergusson, és un punt de trobada i debat dels responsables dels principals equips europeus en què es tracten temes directament relacionats amb el joc i la competició. La reunió començarà a les 16 hores del dia 3 i es prolongarà fins al dia 4 a les 12 h. En la primera jornada l’ordre del dia està centrat en aspectes tècnics i competitius relacionats amb la UEFA Champions League. En la segona jornada es debatran temes relacionats amb altres competicions, com la UEFA Youth League i els partits de seleccions nacionals, així com qüestions de caràcter disciplinari i arbitral.

Entre els entrenadors que hi assistiran, segons la UEFA, aquest any hi figuren, entre d’altres, Arsène Wenger (Arsenal FC), Josep Guardiola (FC Bayern de Munic), José Mourinho (Chelsea FC), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) Manuel Pellegrini (Manchester City FC), Filippo Inzaghi (AC Milan), Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Reial Madrid), Laurent Blanc (París Saint-Germain) i Unai Emery (Sevilla FC).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut