Junta Directiva ordinària esportiva

Junta Directiva ordinària esportiva

En una reunió marcada àmpliament per les activitats del equips professionals, també s’ha tractat l’acció de responsabilitat social que afecta l’anterior Junta

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha revisat l’activitat del primer equip de futbol i del Barça B la temporada passada i ha fet una anàlisi de les noves contractacions per a la temporada 2014/15 i de les baixes produïdes les darreres setmanes.

La Junta també ha repassat l’activitat de les seccions professionals del Club (el bàsquet, l’handbol, l’hoquei i el futbol sala) i les operacions d’altes i baixes realitzades aquests darrers mesos en aquestes àrees.

En un altre punt de l’ordre del dia, la Junta ha tractat el tema de l’acció de responsabilitat social que afecta l’anterior Directiva. En aquest punt, després d’un ampli debat, s’ha decidit majoritàriament continuar amb el procés.

Abans de la reunió, els membres de la Junta Directiva, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, han tingut una trobada amb Luis Enrique i el seu cos tècnic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Al dinar també hi ha assistit el director esportiu Andoni Zubizarreta. Així, directius, tècnics i auxiliars han dinat plegats i han pogut conèixer-se personalment i intercanviar impressions en aquest inici de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut