Local

Del Bosque convoca cinc blaugranes

Els seleccionats són Iniesta, Busquest, Jordi Alba, Pedro i Bartra, que pot debutar en partit oficial amb la selecció espanyola Munir i Sergi Roberto, conovocats per la sub-21

Vicente del Bosque ha anunciat en roda de premsa els 22 jugadors convocats per jugar els propers dos partits de la selecció espanyola: un amistós contra França i el primer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016 contra Macedònia. "És una llista de present, però també mirant a dos anys vista", ha advertit el seleccionador, que aposta pel talent jove així com per jugadors consolidats a l'estructura de l'equip. Entre els convocats hi ha fins a cinc jugadors del FC Barcelona: els ja habituals Iniesta, Sergio, Jordi Alba, Pedro i la novetat de Marc Bartra, que pot debutar en partit oficial amb el combinat absolut espanyol.

A part dels convocats per la selecció espanyola, altres jugadors del club han estat cridats per les seves seleccions. Neymar Jr -Brasil-; Mascherano i Messi, per Argentina; el porter Claudio Bravo -Xile-; i Rakitic, per Croàcia. I Rafinha, que jugarà amb el combinat olímpic brasiler.

Celades crida dos blaugranes per a la sub-21

L'exbarcelonista Albert Celades, que va integrar la famosa 'Quinta del Mini' als 90, debuta com a seleccionador espanyol sub-21. El nou seleccionador del segon equip vermell ha cridat a dos jugadors del Barça: Sergi Roberto i Munir. El bon paper del davanter madrileny del primer equip a la pretemporada i a l'inici de la Lliga, en què va marcar un dels gols del triomf contra l'Elx, no ha passat desapercebut per al nou seleccionador. "Valorem moltíssim Munir. Ja el vam tenir a la Sub-19 i continuem comptant amb ell", ha recordat Celades.
Entre la llista de convocats també hi figuren dos jugadors del planter que enguany juguen cedits a les files del Sevilla CF, Deulofeu i Denis Suárez, que també estan sent protagonistes al seu equip en els primers compassos de la temporada.

 

 

 

Més notícies aquí