Vila-real - FC Barcelona: La prova del Madrigal

Vila-real - FC Barcelona: La prova del Madrigal

El camp del Vila-real examina el bon inici de Lliga del Barça de Luis Enrique El conjunt blaugrana recupera Neymar, però perd Iniesta per unes molèsties

En paraules de l’entrenador Luis Enrique a la roda de premsa prèvia, l’exigent estadi del Madrigal és un bon test per saber on es troba el Barça. El conjunt blaugrana es va posar líder de la Lliga després d’un contundent i il·lusionant triomf sobre l’Elx a la jornada inicial. Tot i la inferioritat numèrica durant tota la segona part, va deixar mostres d’una bona progressió tècnica, tàctica i física. Unes sensacions que haurà de reafirmar en una plaça sempre complicada com és El Madrigal.

Luis Enrique va citar 18 homes per a l’assalt del fortí groguet. Torna a la llista Neymar, després de superar l’esquinç en un turmell, i Piqué, una vegada complerta la sanció. Per contra, no hi serà Andrés Iniesta, amb molèsties en un genoll. Tampoc Mascherano (sancionat), Adriano, Ter Stegen, Vermaelen, ni el recent arribant Douglas. Completen l’expedició barcelonista Munir i Sandro.

Un triomf permetria l’equip afrontar amb la màxima tranquil·litat l’imminent aturada per compromisos internacionals. Els precedents al Madrigal, on no perd des de la temporada 2007/08, conviden a l’optimisme.

Els locals troben la fórmula

És un Vila-real pràcticament idèntic al curs passat. El dirigeix Marcelino García Toral i el lidera a la gespa homes com Musacchio, Cani, Bruno o Giovani dos Santos. Alhora, Cheryshev, Rukavina i els exculers Espinosa i Jonathan dos Santos han sumat més talent a la plantilla. També ha engegat amb força: va vèncer al camp del Llevant a l’estrena (0-2) i ha superat amb autoritat la fase prèvia de l’Europa League.Marcelino ha cridat 18 homes per aquest partit entre els quals es troben Giovani dos Santos i Espinosa. Per la seva part, Jonathan dos Santos haurà d’espera a la tornada en el Camp Nou, per retrobar-se amb el seus ex companys en un terreny de joc, donat que no ha sigut convocat en aquest matx per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut