Setmana sense internacionals per al Barça B

Setmana sense internacionals per al Barça B

L’equip ha tornat aquest dimarts als entrenaments sense Macky, Ondoa, Halilovic i Edgar Ié, convocats amb les seves seleccions La sessió d’avui l’han completat els 18 jugadors disponibles, inclosos Sandro i Samper i Moha, del Juvenil A

Després de la victòria davant el Sabadell dissabte al Mini (3-1), el tècnic Eusebio Sacristán va donar dos dies de festa als seus fins aquest dimarts. Avui han tornat als entrenaments per preparar el difícil compromís de diumenge a les 19 hores, també al Miniestadi.

Entrenament amb 18 jugadors

La sessió d’avui l’han completat els 18 jugadors disponibles inclosos Sandro i Samper, a més de Moha, del Juvenil A. Aquesta setmana està marcada per les absències internacionals, que també afecten el Barça B, malgrat que no s’aturi la Lliga Adelante. Macky i Ondoa estan convocats amb l’absoluta del Camerun; Halilovic, amb l’absoluta croata, i el central Edgar Ié, amb la selecció sub-21 de Portugal. A més, s’hi ha de sumar la convocatòria de Munir amb la sub-21 espanyola, tot i que aquesta temporada encara no s’ha entrenat amb el filial. D’altra banda, Joan Román, Agostinho Cá i Kaptoum han fet treball de camp, i Sergio Juste i Godswill, treball de fisioteràpia.

Quatre sessions matinals

Pel que fa als entrenaments programats, el Barça B farà quatre sessions matinals i una a la tarda. Dimarts, dimecres, divendres i dissabte l’equip s’entrenarà a partir de les 10.30 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que dijous ho farà a partir de les 18.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut