Els nens d’Encamp xalen amb el Barça

Els nens d’Encamp xalen amb el Barça

Una cinquantena de nens del Comú han visitat els jugadors Jocs, rialles i bon humor, un clàssic de cada pretemporada La plantilla ho ha donat tot per fer una mica més feliç la canalla

S’acosta l’hora de l’adéu al Comú d’Encamp i com cada pretemporada aquest dijous hi ha hagut espai per a fer feliços una cinquantena de nenes i nens que en acabar l’entrenament d’aquest matí han visitat els jugadors i cos tècnic del FC Barcelona.

Per espai d’una mitja hora, els setze jugadors que formen part d’aquesta pretemporada blaugrana han fet xalar de valent les nenes i nens del Comú d’Encamp. Jugadors com el nouvingut Deshaun Thomas, per exemple, s’han mostrat molt implicats i no han parat de regalar somriures, com els que es trobava en els rostres de tots i cada un dels nens amb els que interactuava en forma de jocs.

Tibor Pleiss, per posar un altre exemple, ha acabat duent sobre les seves espatlles a un altre dels nens que ha pogut viure l’experiència de veure el mon des de més amunt dels 218 centímetres que mesura el nou pivot alemany del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut