Ludde Hakanson i Emir Sulejmanovic, al servei del primer equip

Ludde Hakanson i Emir Sulejmanovic, al servei del primer equip

Els joves jugadors, de 18 i 19 anys, estaran en dinàmica del primer equip i jugaran quan Pascual ho cregui oportú En cas de no ser convocats amb el primer equip jugaran amb el Barça B de l’Adecco Plata, lloc en què han de ser importants

Ludde Hakanson (190 cm, 18 anys) i Emir Sulejmanovic (205 cm, 19 anys) estaran en dinàmica del primer equip del Barça en aquest curs 2014/15. Tots dos seran els més joves de la plantilla –Hezonja també en té 19- i seran part important dels entrenaments i, quan el tècnic Xavier Pascual ho requereixi, jugaran al costat dels millors d’Europa. Quan no sigui necessària la seva presència el seu torn serà amb el Barça B, de l’Adecco Plata, i entrenats per Aleix Duran.

Un base molt complet

Tot i la seva joventut, Ludde Hakanson ja ha debutat a un Eurobasket. Va ser el 2013 quan el base va participar amb Suècia i disputant minuts de qualitat. Amb 17 anys es va convertir en el jugador més jove de la competició i tot just havia jugat 12 partits a l’Adecco Or amb el Barça B.

La temporada següent, la 2013/14, ha estat una peça important enfilant-se fins als 10 punts per partit en 25 minuts i disputant tots els partits. Aquest estiu també ha seguit sent internacional absolut amb Suècia en el preeuropeu, tot i que els nòrdics no han aconseguit una plaça per a l’Eurobasket 2015. Així doncs, aquest base de 190 centímetres, bon passador, amb un físic privilegiat i amb un canell sensacional pot ser de gran ajuda per al primer equip.

Un pivot dels d’abans

Emir Sulejmanovic, de 2,05 i d’origen bosnià, va arribar a la disciplina del FC Barcelona l’estiu del 2013 amb 18 anys. La seva carta de presentació va ser un torneig de l’Hospitalet espectacular -sent MVP i compartint 5 ideal amb Hezonja- amb l’Olimpija de Ljubljana en el qual va anotar 20 punts i 13,7 rebots per partit. A Barcelona, després d’un any d’adaptació al país i a la ciutat, el bosnià va disputar 24 partits a l’Adecco Or amb una mitjana de 7,7 punts, 6,7 rebots i una valoració de 8,5.

I és que Sulejmanovic combina la seva tècnica dins de la zona amb un bon físic. El seu tir exterior, en procés constant, millora cada dia que passa i és un jugador amb un gran instint pel rebot defensiu i també ofensiu. En atac, Sulejmanovic sap fabricar-se bé les seves cistelles i també guanya la posició.

Així doncs, Ludde i Emir, que es troben a Encamp amb el primer equip, de ben segur que aprofitaran una temporada que es presenta il·lusionant per a ells amb la dinàmica del primer equip, poder jugar minuts de qualitat i també reforçar el Barça B quan sigui necessari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut