Ondoa debuta amb el Camerun amb victòria (0-2)

El jove porter blaugrana es va estrenar com a titular amb la seva selecció absoluta en el primer partit de la fase de classificació per a la Copa Àfrica 2015

El porter blaugrana Joseph Fabrice Ondoa, convocat amb la selecció camerunesa per als partits de classificació de la Copa Àfrica 2015, que tindrà lloc al Marroc, ha debutat aquest dissabte en un partit oficial. Ho ha fet en la victòria per 0 a 2 que el conjunt camerunès ha aconseguit, amb gols de Njie i Aboubakar, davant la República Democràtica del Congo.

El jove porter del filial blaugrana, que s'ha estrenat amb el primer equip del Camerun amb 18 anys, ha tingut una bona actuació. Sobretot a la segona part, en la qual ha evitat que l'equip local anotés un gol que hauria complicat les coses a la selecció camerunesa. El jugador, que ja havia jugat amb la selecció sub-20, sembla comptar amb la confiança del tècnic, Volker Finke, per a la renovació del combinat camerunès després del Mundial del Brasil. Per la seva banda, l'altre camerunès del Barça B, Bagnack, no ha jugat cap minut.

Amb aquesta victòria, el Camerun se situa líder del seu grup, i dimecres que ve disputarà un nou enfrontament classificatori davant la Costa d'Ivori de l'exblaugrana Yaya Touré.