Viu un partit des de la Llotja Presidencial del Palau

Viu un partit des de la Llotja Presidencial del Palau

Els socis majors de 16 anys es poden inscriure fins a l’1 d’octubre per viure l’experiència en algun partit de les quatre seccions professionals

Viure un partit des de la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana és una experiència que està a l’abast de qualsevol soci. Només cal inscriure’s abans de l'1 d’octubre a les places que donaran dret a assistir a un dels partits de les fases prèvies de les lligues regulars de bàsquet, handbol, futbol sala o hoquei patins. Els socis han de ser majors de 16 anys, però no cal que siguin abonats al Palau. Es podran inscriure a una o més seccions però només s’admetrà una inscripció per esport.

La inscripció es pot realitzar mitjançant el lloc web del Club abans del dimecres 1 d’octubre a les 20.00 hores. En el cas que les inscripcions superin les places disponibles, se celebrarà un sorteig davant de notari per assignar les places guanyadores. Aquest sorteig es durà a terme el 3 d’octubre davant de notari i els guanyadors es publicaran al lloc web del Club i rebran notificació escrita per part del FC Barcelona.

Per cada partit de les lligues regulars, cinc socis amb cinc acompanyants poden gaudir de la màgia del Palau des d’un emplaçament privilegiat i vivint una experiència que els deixarà un record inoblidable.

Més de 800 socis la temporada anterior

La temporada 2013/14 més de 800 socis es van inscriure al formulari en línia del web per participar en la Llotja Oberta Palau i poder tenir l’oportunitat de presenciar els partits de les lligues regulars de bàsquet, hoquei patins, handbol i futbol sala a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana.

A més, tots els socis van rebre un obsequi del FC Barcelona com a mostra d’agraïment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut