Paco Sedano ha recollit el trofeu al millor porter de la temporada 2013/14

Paco Sedano ha recollit el trofeu al millor porter de la temporada 2013/14

El porter blaugrana ha recollit el premi per segona temporada consecutiva La Gala s’ha celebrat a la seu de la RFEF

Per segona temporada consecutiva, Paco Sedano ha recollit el trofeu que l’acredita com el millor porter de la temporada 2013/14 a la LNFS durant la gala de presentació del nou curs de futbol sala. que començarà el cap de setmana vinent, en què el FC Barcelona visitarà la pista del Llevant UD DM.

Els premiats

Al saló d’actes ‘Luis Aragonés’ de la Ciutat del Futbol de la RFEF, Sedano ha pujat a recollir per segon any consecutiu el guardó com a millor porter del campionat. Aquest és votat per jugadors, premsa i entrenadors. A més de Sedano, han recollit els seus premis Ortiz, de l’Inter Movistar, com el millor tanca, Ricardinho, també de l’Inter Movistar, com a millor ala i millor jugador de la temporada, i Dani Salgado, del Marfil Santa Coloma, com a millor pivot. El jugador revelació ha estat per a Adolfo, del Marfil.

Teledeporte oferirà els partits

A l’acte s’han donat a conèixer les novetats de la competició, la més destacada de les quals ha estat el canvi d’operador televisiu. A partir d’ara el millor partit de la jornada serà retransmès per Teledeporte els dissabtes a les 13 h. El primer partit de la temporada que s'emetrà serà precisament la visita del Barça a terres valencianes davant del Llevant UD DM el dissabte 13 de setembre a les 13 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut