Bassano, Benfica i Quevert, rivals del Barça a la Lliga Europea

Bassano, Benfica i Quevert, rivals del Barça a la Lliga Europea

Els homes de Ricard Muñoz començaran la competició europea el 18 d'octubre contra el Benfica portuguès al Palau Blaugrana

El vigent campió de la Lliga Europea d'hoquei, el FC Barcelona, ja coneix els seus rivals per a la fase de grups de l'edició 2014/2015. El sorteig, en què el FC Barcelona partia com a cap de sèrie al costat del Valongo i el Porto portuguesos i el Forte dei Marmi italià, ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat portuguesa de Lisboa i ha comptat amb la presència del directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca.

Els homes de Ricard Muñoz, caps de sèrie del Grup A per haver estat campions la temporada passada, han quedat emparellats amb el Hoquei Bassano, d'Itàlia, l’SP Benfica, portuguès, i l'Hoquei Club Quevert. D'aquesta manera, iniciaran el camí per conquerir una nova Lliga Europea el 18 d'octubre contra el Benfica al Palau Blaugrana.

En cas de classificar-se com a primers de grup, s'enfrontaran als quarts de final, que tindran lloc el 7 i el 21 de març, al segon classificat del Grup D, en el qual es troben el Porto, el Vendrell, el Valdagno i La Vendéene. En cas de fer-ho com a segons, jugarien contra el primer classificat d'aquest mateix grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut