Èxits del planter en els tornejos de pretemporada

Èxits del planter en els tornejos de pretemporada

El Júnior es va proclamar campió del Torneig Internacional d’hoquei base del Reus, i el Juvenil i l’Infantil es van imposar al Torneig La Bola del GEiEG

L’hoquei formatiu blaugrana ha estat protagonista aquest darrer cap de setmana, ja que tres equips del planter han demostrat el seu bon estat de forma en els tornejos de pretemporada. El Júnior es va adjudicar el Torneig Internacional del Reus, i el Juvenil i l’Infantil van aixecar els trofeus de campió del Torneig La Bola del GEiEG.

El club reusenc celebrava la 15a edició del seu torneig internacional, una cita de nivell en què el Júnior del Barça va fer palès el seu nivell. Els de Jordi Camps van superar el Vilafranca (6-0) i el Reus Deportiu (1-2) i van signar un triomf de prestigi.

A Sant Narcís, el GEiEG va organitzar la 24a edició del Torneig La Bola d’hoquei base. Hi van participar un total de 36 equips. En categoria juvenil, el Barça es va imposar per davant del GEiEG A i el GEiEG B. Pel que fa als infantils, els de Ramon Peralta van emportar-se el torneig per davant del GEiEG i el Vendrell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut