L’anàlisi dels rivals del Barça d’handbol a la Super Globe

L’anàlisi dels rivals del Barça d’handbol a la Super Globe

Els tècnics preparen en temps rècord l’‘scouting’ dels oponents blaugrana al Campionat del Món de Clubs

Per treballar el vídeo final del rival que els entrenadors mostren als seus jugadors, en competicions com Lliga i Champions els tècnics de l’handbol blaugrana disposen de dies i força material videogràfic. A la Super Globe és diferent: cinc partits en una setmana obliguen a treballar en temps rècord per presentar els rivals als jugadors.

Primer pas, recollida i edició

Els tècnics de l’handbol blaugrana reben les imatges del partit del proper rival un cop han finalitzat el seu enfrontament, i a la Super Globe és sempre cap al tard del dia anterior a jugar contra l’equip sol·licitat. Per veure les darreres accions del futur rival, la nit és temps per treballar.

El primer entrenador que treballa amb les imatges és Toni Rubiella. Rubiella fa la captura del vídeo, talla els fragments i els classifica en tres apartats: atac rival, defensa rival i llançaments a porteria.

Segon pas, l’‘scouting’

Les imatges preparades per Rubiella passen per les mans d’un altre tècnic, en aquest cas l’Oliver Roy. Roy destria, dins dels blocs preparats pel seu company a la banqueta, les accions més significatives.

Un vídeo amb els trets més destacats de l’atac, la defensa i els llançaments del rival passarà a Xavi Pascual, que donarà el toc final a l’estudi del rival.

Posada en escena

Xavi Pascual rep les imatges treballades per Rubiella i Roy, i la seva tasca consisteix a estudiar les accions del joc i realitzar el muntatge final del més important per a l’equip.

Pascual dóna aquest format final del que els jugadors veuran a la sessió de preparació del partit i les diverses metodologies per superar el rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut