Tomic i Hezonja ja s’entrenen amb el Barça

Tomic i Hezonja ja s’entrenen amb el Barça

Tots dos han disputat el Mundial de bàsquet 2014 però la seva selecció va caure en els vuitens de final “He viscut una bona experiència amb la selecció al costat de jugadors molt bons”, explica Hezonja

Xavi Pascual ja pot comptar amb dues peces més per seguir preparant la temporada. Ante Tomic i Mario Hezonja han arribat a Barcelona aquest dimecres i s’han entrenat amb els seus companys per la tarda en una sessió de gairebé dues hores. “Estem tristos per no haver arribar més lluny amb Croàcia”, ha comentat el pivot blaugrana, mentre que, d’altra banda, Hezonja ha afegit que “he viscut una bona experiència amb la selecció al costat de jugadors molt bons”.

Tots dos, al 100%

I és que Tomic i Hezonja han arribat sense cap lesió. Tots dos han fet l’entrenament al complet i el seus estat físic és realment ja que acaben de competir al màxim nivell. Abans de la sessió, Tomic ha estat més estona al vestidor per repassar els diferents esquemes i, a la pista, han tingut el primer contacte amb les noves incorporacions: Pleiss, Doellman, Thomas i Satoransky. Aquest últim, per cert, serà un gran competidor de Mario Hezonja pel que fa a les esmaixades.

Cal recordar que aquesta serà la tercera temporada d’Ante Tomic al primer equip del FC Barcelona, mentre que Hezonja inicia el segon any sota les ordres de Pascual, sent el seu tercer any a la disciplina del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut