El Brasil de Marcelinho cau a quarts

El base blaugrana ha finalitzat la seva participació en el Mundial de bàsquet en caure per 84 a 56 contra Sèrbia Huertas, un dels destacats del Brasil, ha acabat el partit de quarts amb 23 minuts i un balanç de 4 punts i 9 assistències

El Brasil de Marcelinho Huertas ha caigut aquest dimecres davant un gran combinat serbi, que s’ha classificat per a semifinals del Mundial de bàsquet en un partit que s’ha decidit en la segona meitat. El base blaugrana ha anotat 4 punts i ha repartit 9 assistències en els 23 minuts que ha estat sobre la pista. D’aquesta manera, Huertas tanca la seva participació mundialista.

El combinat serbi ha començat dominant amb superioritats que han anat dels tres als cinc punts, en el màxim avantatge (14-9). Amb un Teodosic molt encertat de cara a cistella -8 punts en el primer quart-, Sèrbia ha manat durant tot el primer període. A l’inici del segon, i sota la direcció de Marcelinho, Brasil ha provat de reaccionar i ha aconseguit donar-li la volta al marcador (21-23), però Sèrbia ha tornat a obrir una escletxa abans del descans (37-32). El base blaugrana ha tancat el primer període amb set assistències, mentre que Teodosic acumulava 16 punts.

Tercer quart de sentència

La selecció sèrbia ha tornat a la pista molt més centrada que la brasilera, i ha anat fent gran la diferència al marcador. Teodosic seguia anotant escortat per Bjelica, que s’ha dedicat a agafar rebots i assistir. En el bàndol brasiler, l’ex blaugrana Anderson Varejao anotava però no seguia el ritme serbi, i Marcelinho seguia repartint assistències. Amb un parcial total de 29-12, Sèrbia ha sentenciat el triomf en un tercer període decisiu.

Amb el resultat decidit, el Brasil ha abaixat els braços i Sèrbia ha aprofitat per eixamplar encara més el seu avantatge. Bogdanovic ha escalfat en canell des de la línia de triples i s’ha sumat a l’efectivitat de Teodosic, que ha acabat el partit amb 23 punts. El resultat final de 84 a 56 reflecteix la diferència d’efectivitat que s’ha vist sobre la pista. D’aquesta manera acaba la participació de Marcelinho Huertas al Mundial, mentre que Navarro i Abrines es jugaran la classificació per a semifinals contra França.