L’activitat del Barça d’handbol en el dia de descans a la Super Globe

L’activitat del Barça d’handbol en el dia de descans a la Super Globe

L’entrenament matinal i la tarda de descans omplen el temps dels jugadors blaugrana a la jornada de descans

Després de jugar la fase prèvia de la Super Globe, dimecres és el dia de descans abans de jugar les semifinals de la competició. Els homes de Xavi Pascual han tingut un matí de feina i una tarda de lleure dins del llarg viatge que porten.

Matí de treball

Els blaugranes s’han llevat a les 9 h per esmorzar i preparar el dia previ a la disputa de les semifinals de la Super Globe, que els enfrontarà amb l'Al-Jaish de Qatar. Un cop han fet el primer àpat del dia s’han preparat per sortir cap a l'entrenament.

A les 11 h, hora local, els blaugranes s’han entrenat a les instal·lacions del pavelló de joc i on Pascual està preparant la semifinal de dijous. Un cop han finalitzat l’entrenament, l’equip torna a l’hotel.

Tarda lliure

Després de dinar, els jugadors tenen la tarda lliure fins a l’hora de sopar. Però abans de gaudir d’aquesta estona diversos jugadors atenen els mitjans informatius per fer diverses entrevistes i reportatges.

Durant el temps lliure alguns jugadors aprofiten per conèixer la capital de Qatar mentre d’altres prefereixen descansar a l’hotel. L’hora de sopar marcarà la fi de la tarda lliure i el retorn a l’hotel per seguir el camí cap a la final de la Superglobe 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut