La Lliga 2014/15 ja és aquí

La Lliga 2014/15 ja és aquí

El Barça, l’Inter i ElPozo són els màxims candidats Els blaugranes volen tornar a reconquerir el títol de Lliga

L’1 de juny passat el Barça va caure eliminat de les semifinals de la LNFS davant d’ElPozo Múrcia per 1-0 en el tercer i definitiu partit de les semifinals de la competició. Els blaugranes no van poder revalidar el títol que havien aconseguit les darreres tres temporades i l’Inter Movistar es va proclamar campió.

Des d’aquell moment, els blaugranes han estat pensant a recuperar el títol més esperat de tots, el de la regularitat. El Barça s’ha reforçat amb tres jugadors de categoria contrastada com Bateria, Ferrao i Rafa Usín, i ha tingut les baixes de Jordi Torras, Igor i Fernandao. L’ambició i el desig de reconquerir la Lliga són màxims dins del vestidor culer.

Els altres candidats

L’Inter Movistar i ElPozo Múrcia tornaran a ser els grans candidats per assolir la majoria de títols conjuntament amb els blaugranes. Tots dos equips s’han reforçat i ja s’han enfrontat a la Supercopa d’Espanya, en què els murcians van aconseguir el primer títol de la temporada. Els madrilenys mantenen el bloc de la temporada passada i han adquirit els serveis del tanca Lolo, de l’ala Hamdoui i del pivot Cardinal. Per la seva banda, els murcians han fitxat l’ala brasiler Matteus i l’italobrasiler Lima.

Els ‘outsiders’

A banda dels tres equips citats anteriorment, hi ha altres conjunts que optaran a donar la sorpresa durant el campionat. Els mallorquins del Palma Futsal han fet una profunda remodelació del planter i a priori serà un dels equips que donaran guerra. El Marfil Santa Coloma, que la temporada passada va arribar a les semifinals de la Lliga, opta a ser un dels equips que posin les coses difícils. El talent de Dani Salgado i el seu olfacte golejador seran bàsics per aconseguir els objectius fixats. També els dos conjunts navarresos de l’Aspil Vidal Navarra i el Magna Navarra són candidats a fer una bona temporada com han fet els darrers anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut