El Barça participa en la inauguració de l’avinguda de l’Onze de Setembre de Sant Joan Despí

El Barça participa en la inauguració de l’avinguda de l’Onze de Setembre de Sant Joan Despí

El directiu Jordi Moix ha representat el Club en l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan Despí davant la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El FC Barcelona ha participat en l’acte institucional que ha organitzat l’Ajuntament de Sant Joan Despí amb motiu de la inauguració de la nova avinguda de l’Onze de Setembre, nom que substitueix l’actual de l’avinguda del Sol, on es troba ubicada la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Durant l’acte s’ha descobert la placa amb la nova nomenclatura de l’avinguda i tant l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, com el directiu Jordi Moix han pronunciat uns parlaments institucionals. L’acte ha finalitzat amb l’actuació del Cor de Flora i Escola de Música Enric Granados, que han interpretat 'Els Segadors' i 'El Cant de la Senyera', així com amb una actuació del ball de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí.

Satisfacció institucional

Moix no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'expressar la satisfacció del Club per participar en aquest acte de la població on està situada la Ciutat Esportiva Joan Gamper. "Estem molt orgullosos i contents que l’Ajuntament de Sant Joan Despí hagi triat aquesta avinguda per anomenar-la Onze de setembre", ha subratllat. "Som un club amb ADN catalanista, arrelat al país, i per a nosaltres és un motiu de satisfacció".

"A la ciutat esportiva tenim esportistes de totes les edats i de tot el món que vénen a formar-se com a persones i com a esportistes. Amb la denominació d’aquesta avinguda es fa una aclucada d’ull per poder explicar els fets que van tenir lloc fa 300 anys i la història de Catalunya".

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha recordat: “Aquesta avinguda és una de les entrades de la nostra ciutat, on està la Ciutat Esportiva, i és una zona de creixement, una zona de referència a Sant Joan Despí. I, en aquest sentit, tots els grups polítics de la localitat van aprovar per unanimitat posar aquest nom a l’avinguda”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut