Primer partit de la LNFS, a casa del Llevant UD DM

Primer partit de la LNFS, a casa del Llevant UD DM

El Barça comença la temporada davant del Llevant UD DM Els culers miraran d’aconseguir els primers tres punts del campionat

El FC Barcelona de futbol sala s’estrenarà al campionat de Lliga dissabte a les 13 h (Teledeporte i Esport3) davant del Llevant UD DM a la Fonteta, una pista on habitualment juga el bàsquet però on els valencians han volgut que es disputi el seu primer partit a la LNFS.

Rival novell

El matx suposarà el debut dels valencians a la Primera Divisió de la LNFS. Tot i ser un conjunt que acaba de pujar, el tècnic Marc Carmona ja va avisar del seu perill a la roda de premsa prèvia al partit. Durant la pretemporada, tots dos equips ja es van veure les cares en un partit amistós que es va celebrar a la Ciutat Esportiva. En aquella ocasió, els blaugranes van vèncer per un clar 9-2, però l’equip és conscient que els valencians hauran canviat molt des d’aquell matx.

Bones sensacions

Els catalans han tingut una pretemporada en què no han perdut cap partit, però quan comença el campionat tot canvia radicalment per a tots. Tot i així, el triomf a la final de la Copa Catalunya davant del Marfil Santa Coloma és una bona referència de com està l’equip. Va ser una bona victòria i un impuls positiu per als de Carmona.

Amb tots els efectius

El tècnic culer podrà comptar amb tots els seus efectius després de recuperar Ferrao i Lin de les seves molèsties respectives, les quals no van permetre que juguessin la Copa Catalunya. D’aquesta manera, podrà disposar de tots els seus efectius a excepció d’Ari Santos, que encara es recupera de la lesió al tendó d’Aquil·les.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut