La Supercopa d’Espanya és blaugrana

La Supercopa d’Espanya és blaugrana

El Barça de Ricard Muñoz ha guanyat aquest diumenge la vuitena Supercopa d’Espanya de la història de la secció, la quarta de manera consecutiva Els blaugranes són els grans dominadors d’aquesta competició, molt per sobre del Vic i el Reus Deportiu

Els jugadors i els tècnics sabien que seria un repte complicat però l’han tornat a superar. El Barça, tal com ja va fer l’any passat, ha començat la temporada amb bon peu, adjudicant-se la vuitena Supercopa d’Espanya de la història de la secció, la quarta de manera consecutiva. L’hoquei patins blaugrana havia guanyat aquest títol els cursos 2004/05 i 2005/06 i els anys 2007/08 i 2008/09, però mai havia pogut encadenar quatre triomfs seguits (2011/12, 2012/13, 2013/14 i 2014/15).

Amb el format de Final a Quatre, els de Ricard Muñoz han guanyat les dues edicions que s’han disputat fins ara, fa un any, al Vendrell i aquest diumenge, a Reus. Així doncs, el Barça és el clar dominador de la competició, molt per sobre del Vic i el Reus Deportiu.

Noms propis

El primer títol oficial del curs és especial per a Aitor Egurrola, capità de l’equip, i Sergi Panadero, el segon capità, ja que són els dos únics jugadors que poden presumir d’haver guanyat les vuit Supercopes d’Espanya de la història de la secció. Altres referents de la plantilla actual, com Marc Gual, Marc Torra i Sergi Fernández, n’acumulen cinc, però no totes vestits de blaugrana. Gual en va aixecar una amb el Reus Deportiu i Torra i Fernández, una amb el Vic.

Finalment, pel que fa al tècnic, amb aquest nou títol manté una gran trajectòria al capdavant de l’equip. Fa un any, Ricard Muñoz va inaugurar el seu caseller de trofeus amb una Supercopa d’Espanya. Aquest diumenge, després de guanyar una Lliga Europea i una OK Lliga el curs passat, ha repetit victòria a la Supercopa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut