Ricard Muñoz: “La nostra fortalesa és aquesta manera de treballar”

Ricard Muñoz: “La nostra fortalesa és aquesta manera de treballar”

L’entrenador del Barça d’hoquei s’ha mostrat “molt content pel títol i per l’actitud de l’equip” Pablo Álvarez confessa que una de les claus ha estat “no tornar-se bojos i mantenir la calma”

Aquest diumenge, el FC Barcelona d’hoquei patins s’ha endut la seva quarta Supercopa d’Espanya de manera consecutiva en una final molt batallada davant el Liceo per 4-5. L’entrenador dels blaugranes, Ricard Muñoz, s’ha mostrat “molt content per aquest títol i l’actitud de l’equip”. Ha valorat el primer títol de la temporada molt positivament, i ha elogiat el Liceo: “Hem tingut davant un Liceo que podria haver estat mereixedor del títol, però al final ho hem aconseguit nosaltres”, explica.

Un matx dur i patit fins a l’últim instant que al final s’ha decidit a la pròrroga amb un gol d’or de Pablo Álvarez: “Els dos hem fet diferents fases del partit amb un joc espectacular, amb un gran joc defensiu, i al final hem tingut sort”.

Ricard Muñoz admet que li agrada assumir segons quins riscos en defensa: “Organitzem el sistema defensiu sabent que tenim aquest porter i aquests jugadors en diferents posicions de la pista, assumim aquests riscos per donar aquest espectacle. Hem defensat molt bé”.

Un conjunt sòlid i entregat que creix any rere any. “La nostra fortalesa és aquesta manera de treballar, aquesta cohesió d’equip en situacions adverses i en situacions favorables com les d’avui”, conclou.

A continuació us oferim les declaracions de l’autor del gol d’or, Pablo Álvarez:

“Estic molt content, sobretot per l'equip, hem fet un treball excel·lent i hem tingut un desgast enorme. Guanyar aquest primer títol ens dóna aquesta confiança per a la resta de la temporada”.

“Ens ha afavorit el fet de no tornar-nos bojos i mantenir la calma; això ha estat una de les claus. Mantenir la calma, fer el nostre joc i tenir aquesta sort al final”.

“He fet tot el contrari al gol de la falta directa anterior. Al principi m’he precipitat una mica tirant fora, frenant he vist que tenia espai i he tirat. Ha estat una mica la improvisació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut