Local

Torna el Campió d'Europa Juvenil

El Juvenil A de Jordi Vinyals torna a competir a la UEFA Youth League dimarts davant l’APOEL a les 19 hores al Miniestadi

El Juvenil A de Jordi Vinyals s’estrena aquest dimarts a la segona edició de la UEFA Youth League al Miniestadi davant l’Apoel FC de Nicòsia a les 19 hores. El partit serà d’entrada gratuïta i, a més, serà retransmès en directe per Barça TV i en ‘streaming’ pel web oficial del Club. Els blaugranes defensaran el títol aconseguit la temporada passada a Nyon davant el Benfica (3-0) amb dos gols de Munir El Haddadi i un de Rodrigo Tarín.

La base de la temporada passada

L’equip dirigit per Jordi Vinyals, que la temporada passada ja va aconseguir el doblet guanyant la Lliga Divisió d’Honor juvenil i la UEFA Youth League, buscarà repetir els èxits. Per aconseguir-ho, disposarà de la base de la plantilla de la temporada passada, a més d’algunes incorporacions obligades per l’ascens de molts jugadors al Barça B. Repeteixen Onana, Palencia, Tarín, Quinti, Juanma, Fran, Ros, Enguene, Àlex Corredera, Moha i Kaptoum, tot i que aquest últim està treballant amb el filial.

Com a novetats, el Juvenil A compta amb set incorporacions del Juvenil B: Guille Lara, Andreu Cases, Adrià Vilanova, Julen Arellano, Ferran Sarsanedas, Adrià Arjona i Àlex Carbonell. A més, aquest principi de temporada el tècnic de Cardedeu té Ayoub Abou i Theo Chendri, també del Juvenil B. D’altra banda, l’equip incorpora quatre jugadors, tot i que un d’ells, Aitor Cantalapiedra, ja va jugar amb l’equip la passada Copa del Rei. A més d’Aitor, també arriben al Juvenil A blaugrana Amir Natcho, procedent del Druzhba Maykop Club rus, Isaac Padilla, de la Damm, i Dani Palao, de l’Hèrcules.

Calendari gairebé idèntic al del primer equip

Igual que el sorteig preveu els mateixos rivals a la fase de grups que els dels primers equips de la Champions League, el calendari també és el mateix. Així doncs, els de Jordi Vinyals començaran la competició a casa rebent l’Apoel dimarts, 16 de setembre, i dues setmanes més tard visitaran París per enfrontar-se al PSG. Acabaran la primera volta rebent l’Ajax al Miniestadi. La primera setmana de novembre visitaran Amsterdam; a finals del mateix mes serà el torn d’anar a Nicòsia per jugar contra l’Apoel, i, finalment, l’última jornada jugaran al Miniestadi davant del PSG la primera setmana de desembre.

Més notícies aquí