Torna el Campió d'Europa Juvenil

Torna el Campió d'Europa Juvenil

El Juvenil A de Jordi Vinyals torna a competir a la UEFA Youth League dimarts davant l’APOEL a les 19 hores al Miniestadi

El Juvenil A de Jordi Vinyals s’estrena aquest dimarts a la segona edició de la UEFA Youth League al Miniestadi davant l’Apoel FC de Nicòsia a les 19 hores. El partit serà d’entrada gratuïta i, a més, serà retransmès en directe per Barça TV i en ‘streaming’ pel web oficial del Club. Els blaugranes defensaran el títol aconseguit la temporada passada a Nyon davant el Benfica (3-0) amb dos gols de Munir El Haddadi i un de Rodrigo Tarín.

La base de la temporada passada

L’equip dirigit per Jordi Vinyals, que la temporada passada ja va aconseguir el doblet guanyant la Lliga Divisió d’Honor juvenil i la UEFA Youth League, buscarà repetir els èxits. Per aconseguir-ho, disposarà de la base de la plantilla de la temporada passada, a més d’algunes incorporacions obligades per l’ascens de molts jugadors al Barça B. Repeteixen Onana, Palencia, Tarín, Quinti, Juanma, Fran, Ros, Enguene, Àlex Corredera, Moha i Kaptoum, tot i que aquest últim està treballant amb el filial.

Com a novetats, el Juvenil A compta amb set incorporacions del Juvenil B: Guille Lara, Andreu Cases, Adrià Vilanova, Julen Arellano, Ferran Sarsanedas, Adrià Arjona i Àlex Carbonell. A més, aquest principi de temporada el tècnic de Cardedeu té Ayoub Abou i Theo Chendri, també del Juvenil B. D’altra banda, l’equip incorpora quatre jugadors, tot i que un d’ells, Aitor Cantalapiedra, ja va jugar amb l’equip la passada Copa del Rei. A més d’Aitor, també arriben al Juvenil A blaugrana Amir Natcho, procedent del Druzhba Maykop Club rus, Isaac Padilla, de la Damm, i Dani Palao, de l’Hèrcules.

Calendari gairebé idèntic al del primer equip

Igual que el sorteig preveu els mateixos rivals a la fase de grups que els dels primers equips de la Champions League, el calendari també és el mateix. Així doncs, els de Jordi Vinyals començaran la competició a casa rebent l’Apoel dimarts, 16 de setembre, i dues setmanes més tard visitaran París per enfrontar-se al PSG. Acabaran la primera volta rebent l’Ajax al Miniestadi. La primera setmana de novembre visitaran Amsterdam; a finals del mateix mes serà el torn d’anar a Nicòsia per jugar contra l’Apoel, i, finalment, l’última jornada jugaran al Miniestadi davant del PSG la primera setmana de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut