Sergio Lozano recupera la seva millor versió

Sergio Lozano recupera la seva millor versió

En el seu debut a la Lliga, el madrileny va fer dos gols

Sergio Lozano ha tornat. Després d’una temporada en què va arrossegar problemes físics durant gran part del curs, l’ala madrileny ha tornat amb les forces renovades i vol que aquest any sigui un dels grans de la seva carrera.

Dos gols

Al primer partit de Lliga disputat el cap de setmana davant del Llevant UD DM va fer dos dels sis gols de l’equip i va recuperar el seu olfacte de cara a gol. L’any passat només va poder fer 19 gols en Lliga Regular i tres al play-off, la xifra més baixa des que va incorporar-se a la disciplina culer la temporada 2011/12. Amb els dos gols en Lliga, Lozano es col·loca entre els màxims golejadors a la LNFS, només darrere de Chicho, Salgado i Lolo Suazo, que en van fer tres.

Perill constant

Però a banda dels dos gols aconseguits, Lozano va ser un perill constant per a la defensa valenciana durant els minuts que Marc Carmona va decidir tenir-lo a la pista. També va donar una assistència de gol a Wilde que va suposar el 0-4 al marcador i va recuperar 11 pilotes i es va convertir en el jugador blaugrana que més pilotes va recuperar a La Fonteta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut