La Supercopa de Catalunya, el 29 d’octubre a Montilivi

La Supercopa de Catalunya, el 29 d’octubre a Montilivi

Representants dels finalistes Barça i Espanyol han celebrat una reunió aquest dilluns al matí a la seu de la Federació Catalana

El dimecres 29 d’octubre és la data fixada per a la disputa de la Supercopa Catalana 2014/15 que enfrontarà el Barça amb l’Espanyol a Montilivi. Aquest és l’acord al qual han arribat el Barça i l’Espanyol, a proposta de la Federació Catalana de Futbol, després de la reunió celebrada aquest dilluns al matí a la seu federativa.

Hi ha assistit el president de la FCF, Andreu Subies, el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, el secretari general de la FCF, Albert Baza, el seleccionador Gerard López, el director de relacions institucionals esportives del Barça, Albert Soler, el director de relacions institucionals de futbol del Barça, Pere Gratacós, el directiu responsable del futbol formatiu del Barça, Ramon Cierco, el vicepresident de l’Espanyol, Albert Garrofé, i el delegat del primer equip de l’Espanyol, José María Calzón.

El Barça encapçala el palmarès de la competició, hereva de la Copa Generalitat i de la Copa Catalunya. Els blaugranes sumen 8 títols, per 6 de l’Espanyol. Precisament, les dues últimes edicions, a Girona i a Lleida respectivament, van finalitzar amb victòria culer sobre els periquitos a la tanda de penals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut