Xavi Pascual: “Jugar a Pamplona és una passada”

Xavi Pascual: “Jugar a Pamplona és una passada”

El tècnic blaugrana destaca l’ambient de la pista d’Anaitasuna i la renovació, cap a millor, dels de la capital de Navarra

Sense descans. Els blaugranes tornaven dissabte al matí de Qatar, on s’han proclamat campions de la Super Globe i demà dimarts hauran de fer front a la segona jornada de Lliga Asobal, a les 20 h a la pista de l’Helvetia Anaitasuna. Com és tradicional, Pascual ha atès els mitjans informatius a la prèvia del partit.

L’encís de La Catedral

El pavelló d’Anaitasuna és conegut, dins del món de l’handbol, com ‘La Catedral’. L’ambient d’handbol que es viu i la història d’un dels primers pavellons de l’estat vinculat a l’handbol l’han portat a tenir aquest reconeixement.

“Jugar a Pamplona és una passada. El pavelló sempre està ple i animen tot el partit”, comentava Pascual respecte a la visita blaugrana de dimarts.

Parlant sobre el nou Helvetia Anaitasuna, l’entrenador del Barça d’handbol ha explicat: “És un equip lluitador i que pressiona. S’han reforçat molt de l’any passat. Han canviat l’entrenador, han fet canvis a la primera línia. És un equip molt més potent i que ha fet un pas endavant.”

“És un camp que ens porta molt bons records, ja que allà van guanyar la Copa del Rei l’any passat, ha recordat Pasqui.

En ritme de competició

Preguntat sobre l’estat de l’equip després de la disputa de la Super Globe, Xavi Pascual ha afirmat: “Hem tingut dos dies de descans i avui hem preparat el partit de demà. Estem ja en ritme de competició i tenim partit gairebé cada tres dies.”

“Després d’haver jugat cinc partits en cinc dies, sabem el cansament que tenim, però demà anem a Pamplona i res més”, comentava l’entrenador blaugrana abans del partit de dimarts. Un partit on Noddesbo s’estarà a Barcelona per molèsties a l’adductor i el seu lloc l’ocuparà Oriol Rey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut