La Copa Continental, el repte següent

La Copa Continental, el repte següent

Després del triomf a la Supercopa d’Espanya, el Barça visitarà aquest diumenge la sempre exigent pista del Noia Freixenet a l’anada de la Copa Continental L’última vegada que el Barça va guanyar aquesta competició va ser la temporada 2009/10

Poc temps han tingut els blaugranes per assaborir la victòria a la Supercopa d’Espanya. Els de Ricard Muñoz ja tenen la mirada posada en la Copa Continental, un títol que el Barça no guanya des del curs 2009/10. Primer es coneixia com a Supercopa d’Europa i la disputaven el campió d’Europa i el campió de la Recopa. A partir del 1998, amb la desaparició de la Recopa, es va passar a dir Copa Continental i la disputen el campió d’Europa (el Barça) i el campió de la Copa CERS (el Noia Freixenet).

Els blaugranes visitaran aquest diumenge Sant Sadurní d’Anoia (12.30 hores, Esport3) en l’anada d’una competició històricament dominada pel Barça. El Noia Freixenet va guanyar la Supercopa d’Europa el curs 1988/89, però el conjunt blaugrana acumula set Supercopes d’Europa i nou Copes Continentals al seu palmarès. De la plantilla actual, Egurrola, Panadero, Torra, Fernández i Reinaldo García són els únics que van guanyar la Copa Continental de la temporada 2009/10. En aquella ocasió, el rival va ser el Liceo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut