Còrdova, el Barça d’handbol i el Palau Blaugrana

Còrdova, el Barça d’handbol i el Palau Blaugrana

Ángel Ximénez és el primer equip de Còrdova que repeteix visita al Palau Blaugrana

Des de la creació de la Lliga Asobal, la temporada 90/91, tres han estat els equips de Còrdova que han visitat el Palau Blaugrana. Pozoblanco, Ars Palma del Rio i Angel Ximénez Puente Genil han sigut els tres equips que han jugat la màxima competició i el rival de dissabte serà el primer que jugarà per 2ª vegada al Palau

Dos anys seguits a l’Asobal

L’Ángel Ximénez-Puente Genil és l’únic equip de la província de Còrdova que ha jugat dues temporades a la Lliga Asobal. Els cordovesos van pujar la temporada 2013/14 i a l’actual temporada viuen el seu segon any a la màxima categoria de l’handbol estatal.

El curs anterior van finalitzar en 11è lloc i a la seva visita al Palau van caure per 39 a 23. Aquesta temporada amb l’exblaugrana Fernando Barbeito a la banqueta els andalusos van guanyar a la pista d’Osca, a la primera jornada i van caure a casa, a la segona, davant el Benidorm.

Palma del Río, segon a arribar

Els cordovesos del Club Ars Palma del Río van ser el segon equip de Còrdova que va jugar a la Lliga Asobal. Van fer-ho la temporada 2012/13 i van acabar en posicions de descens.

En la seva visita al Palau Blaugrana van perdre per 41 a 20. Actualment militen a la Divisió d'Honor Plata, on són rivals del filial blaugrana.

El Pozoblanco, el primer cordovès a l’Asobal

La temporada 1996/97 es va veure com el primer equip de Còrdova jugaba a l’Asobal. El BM Pozoblanco disputava la màxima competició estatal, on s'hi va estar una sola temporada. En la seva visita al Palau Blaugrana van caure per 36 a 24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut