Carmona ha avisat dels perills del Burela Pescados Rubén

Carmona ha avisat dels perills del Burela Pescados Rubén

Serà el primer partit de Lliga a casa aquesta temporada A la primera jornada els gallecs només van perdre 0-1 amb l’actual campió, l’Inter Movistar

Marc Carmona i Saad Assis han estat els dos protagonistes escollits per parlar amb els mitjans de comunicació abans del partit davant del Burela Pescados Rubén.

Cada partit és diferent

El tècnic culer està content pel bon inici de l’equip però cada partit és una història diferent i la mentalitat ha de ser sempre la de guanyar. “Cada partit has de posar el marcador a zero, hem de fer bé les coses. Sobretot respecte a l’últim partit  tenir més continuïtat en les coses que intentem fer bé”, ha comentat Carmona.

Burela, un rival ben organitzat

Els gallecs són un equip molt complet que la temporada passada va empatar a casa seva i al Palau van perdre per 3-0 però lluitant fins al final i amb una sensació de perill tot el matx. L’entrenador n’ha destacat la seva qualitat: “És un bon equip, m’agrada molt l’entrenador, els seus equips sempre tenen molt clar el que fa, bona defensa, bons fonaments d’atac, és un equip ordenat”.

Per la seva banda, l’italobrasiler Saad està d’acord amb el seu tècnic: “Hem de tenir paciència amb la pilota, aprofitar les oportunitats davant de porteria per marcar gols perquè sabem que serà un partit difícil, ja que, com ha dit el Marc, tenen una defensa ben organitzada i hem de tenir paciència”.

Primer partit al Palau

El partit davant del Burela Pescados Rubén serà el primer partit del Barça al Palau aquesta temporada. “Tenim ganes de jugar a casa amb la nostra gent. Crec que també tenen ganes de veure el nou Barça amb els nous jugadors, són jugadors que han aixecat moltes expectatives per la seva qualitat i la veritat és que sí que tenim moltes ganes de tornar a jugar a casa”, ha assenyalat Carmona sobre això. Saad ha afegit: “És el primer partit a casa i hem de demostrar que som aquí per guanyar i per arribar a totes les finals”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut