Ricard Muñoz: “Haurem d’oferir la nostra millor versió per treure un bon resultat”

Ricard Muñoz: “Haurem d’oferir la nostra millor versió per treure un bon resultat”

El tècnic blaugrana assegura que l’equip està preparat per afrontar amb garanties el partit d’anada de la Copa Continental a la pista del Noia Freixenet

“Ha estat una setmana intensa. Hem fet una lectura positiva de la Supercopa d’Espanya per continuar creixent com a equip. Ara tenim els cinc sentits posats en el partit d’aquest diumenge”, ha assegurat Ricard Muñoz tot just acabar l’entrenament d’aquest divendres al Palau. “L’Ateneu de Sant Sadurní és una pista molt difícil. El Noia Freixenet acostuma a tenir equips amb les idees molt clares. Haurem d’oferir la nostra millor versió per treure un bon resultat i resoldre l’eliminatòria a casa”, ha afegit l’entrenador del Barça.

Muñoz ha assegurat que veu l’equip preparat per afrontar aquesta final europea: “Crec que l’equip és més madur que l’any passat i que la Supercopa d’Espanya en va ser un bon exemple. Vam saber patir i tenir fe en la victòria”. Una idea compartida per Xavi Barroso, qui aquest diumenge disputarà la seva primera Copa Continental: “Sabíem que havíem de rectificar alguns errors que vam cometre a la Supercopa d’Espanya i hem procurat fer-ho en el transcurs de la setmana. Estem molt motivats per fer un bon partit a Sant Sadurní i treure un bon resultat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut