Xavi Pascual: “Puente Genil és un equip amb l’estil de Barbeito”

Xavi Pascual: “Puente Genil és un equip amb l’estil de Barbeito”

El tècnic blaugrana ha valorat el partit de dissabte davant l’Ángel Ximénez-Puente Genil

Pascual ha atès els mitjans informatius a la prèvia de la tercera jornada de Lliga Asobal, que enfrontarà dissabte a les 18.30 h i al Palau Blaugrana, blaugranes amb els cordovesos de l’Ángel Ximénez-Puente Genil.

Una amic a l’altra banqueta

Preguntat sobre com valorava enfrontar-se a qui va ser jugador del ‘Dream Team’ Fernando Barbeito, Pascual ha recordat: “La veritat és que és un bon amic. Amb en Fernando Barbeito, hem coincidit molts anys al Barça, ens coneixem  molt i li  desitjo molta sort”.

 Respecte a com juguen els homes de Barbeito, el tècnic blaugrana comentava: “Saben utilitzar els seus punts forts, saben jugar amb el pivot, defensen dur. És un equip amb l’estil de Barbeito”.

Plena confiança

A la pregunta que com valorava la falta de Víctor Tomás, lesionat dimarts passat a Pamplona, Xavi Pascual deia: “Em preocupa la falta de qualsevol jugador. És un esport de contacte i es poden produir lesions d’aquest tipus. Ho acceptem, i tenim plena confiança amb en Joan Saubich, amb els joves del filial i si algun jugador del primer equip ha de jugar d’extrem, jugarà”.

Les diferents variants defensives que el Barça d’handbol ha mostrat durant aquest inici de temporada han estat consultades a Pasqui: “La nostra defensa principal és 6-0, però busquem eines complementàries com 4-1-1 o 5-1 per si ens fa falta canviar en algun partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut