Local

Setmana amb dos partits de Lliga

El conjunt blaugrana compta amb una setmana de treball per preparar els dos partits de Lliga davant el Màlaga i el Granada L’equip es desplaçarà el mateix dimecres cap a Màlaga per disputar l’enfrontament contra el conjunt andalús (22.00 h)

El Barça afronta en el període d’una setmana dos compromisos a la Lliga, primer dimecres davant el Màlaga, a La Rosaleda, i seguidament, dissabte, amb el Granada al Camp Nou. Per tal de preparar tots dos enfrontaments, els homes de Luis Enrique s’han exercitat dilluns al matí i ho tornaran a fer dimarts a les 11 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dimecres, dia de partit, els jugadors estan citats a les 10.15 h a la Ciutat Esportiva, des d’on emprendran el viatge cap a terres andaluses.

Propera parada, el Granada

L’endemà del partit davant el Màlaga, els blaugranes tornaran a la feina a les 11 h del matí a Sant Joan Despí, i divendres repetiran horari. Dissabte 27 de setembre, dia de partit, els convocats per Luis Enrique estaran citats una hora i mitja abans del matx a les instal·lacions del Camp Nou. Sense més descans, l’endemà diumenge l’equip s’entrenarà de nou a les 11 del matí, ja centrats en el proper enfrontament de Lliga de Campions davant el París Saint-Germain.

Més notícies aquí