Setmana amb dos partits de Lliga

Setmana amb dos partits de Lliga

El conjunt blaugrana compta amb una setmana de treball per preparar els dos partits de Lliga davant el Màlaga i el Granada L’equip es desplaçarà el mateix dimecres cap a Màlaga per disputar l’enfrontament contra el conjunt andalús (22.00 h)

El Barça afronta en el període d’una setmana dos compromisos a la Lliga, primer dimecres davant el Màlaga, a La Rosaleda, i seguidament, dissabte, amb el Granada al Camp Nou. Per tal de preparar tots dos enfrontaments, els homes de Luis Enrique s’han exercitat dilluns al matí i ho tornaran a fer dimarts a les 11 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dimecres, dia de partit, els jugadors estan citats a les 10.15 h a la Ciutat Esportiva, des d’on emprendran el viatge cap a terres andaluses.

Propera parada, el Granada

L’endemà del partit davant el Màlaga, els blaugranes tornaran a la feina a les 11 h del matí a Sant Joan Despí, i divendres repetiran horari. Dissabte 27 de setembre, dia de partit, els convocats per Luis Enrique estaran citats una hora i mitja abans del matx a les instal·lacions del Camp Nou. Sense més descans, l’endemà diumenge l’equip s’entrenarà de nou a les 11 del matí, ja centrats en el proper enfrontament de Lliga de Campions davant el París Saint-Germain.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut