Qui fa els gols del Barça d’handbol?

Qui fa els gols del Barça d’handbol?

Després d’onze partits oficials, Kiril Lazarov és el màxim golejador blaugrana amb 59 gols

Un cop finalitzada la tercera jornada de Lliga Asobal i abans d’arrencar la Champions diumenge a Suècia és moment de fer balanç de la capacitat golejadora dels homes de Xavi Pascual. Amb tres competicions guanyades i la Lliga en joc veiem qui marca els gols de l’handbol blaugrana.

Lazarov, Sigurdsson i Tomás

Kiril Lazarov és el jugador que més gols ha realitzat en les quatre competicions que el Barça d’handbol ha disputat aquesta temporada 2014/15. Amb 59 gols, 23 a la Superglobe, 18 a les dues Supercopes i 18 a la Lliga, encapçala la classificació de golejadors blaugrana.

Gudjon Valur Sigurdsson segueix Lazarov amb 56 gols. L’islandès va marcar 24 a la Super Globe, 14 a les Supercopes i 18 a la Lliga.

El capità Víctor Tomás, tot i la  lesió soferta a la segona jornada de Lliga, porta 50 gols. 23 d’aquests a Qatar, 14 a les Supercopes i 13 a la Lliga. Tomás és el jugador del Barça d’handbol que més gols ha marcat en un partit oficial 2014/15. Van ser 10 davant l’Anaitasuna a la segona jornada de Lliga.

Els millors registres

Els 45 gols davant el BM La Roca de semifinal de la Supercopa de Catalunya són el millor registre golejador de l’handbol blaugrana 2014/15.

A la Lliga, el millor registre van ser els 43 que els blaugranes van fer a Pamplona a la pista de l’Helvetia Anaitasuna. A la Super Globe, els 39 gols marcats davant El Jaish van suposar el major nombre de gols dels blaugranes al Campionat del Món de Clubs 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut