Pascual: “El Cangas és un equip amb totes les paraules”

Pascual: “El Cangas és un equip amb totes les paraules”

El tècnic blaugrana destaca la importància de sumar els dos punts davant el Cangas (20.45h) abans de la Lliga de Campions del cap de setmana

El Barça d’handbol afronta aquest dimecres 24 de setembre (20.45h) el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Asobal davant el Frigoríficos Morrazo Cangas, un matx avançat per la disputa de la primera jornada de la EFH Champions League del cap de setmana. Serà el segon dels tres partits que els blaugranes disputaran en una setmana.

Xavi Pascual, en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimecres, ha donat vital importància als dos punts en joc “per intentar sumar a la Lliga” i consolidar-se en el liderat de la Lliga, ara compartit amb el Naturhouse La Rioja. El tècnic blaugrana sap que la dels gallegs és “una pista complicada”, igual que el rival, del qui ha destacat  les seves qualitats: “Porten molt de temps jugant junts i tenen un entrenador que els coneix molt bé i els hi treu molt suc. És un equip amb totes les paraules”. També ha destacat les qualitats del seu joc, tant al darrere com al davant: “Defensivament són forts, són capaços de jugar al contraatac bé i en atac saben quins són els seus punts forts i els utilitzen”. I ha pronosticat que “estaran de mitja taula en amunt” a final de temporada.

El Frigoríficos Morrazo Cangas, un bon rival

El Frigoríficos Morrazo Cangas, setè classificat a l’ASOBAL, arriba a la quarta jornada de Lliga després d’aconseguir dues victòries en les dues primeres jornades i una derrota davant el BM Benidorm. Per afrontar el partit, Xavi Pascual no podrà comptar amb peces importants de l’equip com Victor Tomás, amb una fractura al dit de la mà dreta, Sorhaindo, per temes personals i Raúl Entrerríos, amb molèsties musculars a la zona abdominal, que no acompanyaran l’equip a Galicia. Oriol Rey, Álex Márquez i Beto Miralles del filial completen la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut