Ricard Muñoz: “Intentarem començar l’OK Lliga amb bon peu”

Ricard Muñoz: “Intentarem començar l’OK Lliga amb bon peu”

L’entrenador del Barça destaca la dificultat de puntuar al Pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra un equip que sempre planta cara

Aquest dimecres, a les 21 hores, el Barça debuta a l’OK Lliga 2014/15 a la pista del Moritz Vendrell. Serà l’últim partit de la primera jornada de la competició de la regularitat. “El Moritz Vendrell s’ha reforçat amb alguns jugadors contrastats. Sabem que és una pista molt difícil, on pocs equips hi puntuen. Intentarem treure un bon resultat per començar l’OK Lliga amb bon peu”, ha assegurat aquest dimarts Ricard Muñoz.

L’equip blaugrana afronta el duel immers en un començament de curs molt intens. “És un inici de temporada amb un calendari molt carregat de partits i de títols en joc. No afrontem el partit d’aquest dimecres en les millors condicions possibles però és el calendari que tenim, l’acceptem i mirarem d’arribar-hi el millor possible”, ha explicat el tècnic del Barça.

Torra: “Ens haurem d’esforçar al màxim”

Marc Torra demana una mica de paciència per assolir el nivell de joc desitjat però afirma que l’equip està motivat per afrontar una nova edició de l’OK Lliga: “Tenim ganes i il·lusió per intentar tornar a fer un bon any. Comencem tots de zero i ens haurem d’esforçar al màxim per revalidar el títol de la regularitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut