Samarreta commemorativa del 30è aniversari del Museu davant el Granada

Samarreta commemorativa del 30è aniversari del Museu davant el Granada

Per celebrar l’efemèride del Museu, s’ha realitzat una visita institucional encapçalada pel vicepresident Jordi Cardoner i els socis gaudeixen d’una jornada de portes obertes

Aquest 24 de setembre, festivitat de la Mercè, es commemora el 30è aniversari del Museu del FC Barcelona amb una visita institucional que ha encapçalat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner. El president Josep Maria Bartomeu no ha pogut assistir per un procés gripal.

Cardoner ha fet un breu recorregut per la primera planta del Museu, acompanyat, entre d’altres, del president de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), Ramon Alfonseda, el directiu en cap de penyes, Josep Maria Barnils, Laszi Kubala, fill del mític jugador blaugrana, i per Roser Marigó i Eduard Manchón, vídua i fill del mític davanter de l’equip de ‘Les cinc Copes’.

Al final de la visita, Cardoner ha presentat la samarreta commemorativa que els jugadors del primer equip lluiran el proper partit de lliga al Camp Nou, dissabte 27, contra el Granada. Aquesta samarreta inclou el logotip del 30è aniversari del Museu al pit, al costat de l’escut del Club.

Per commemorar l’efemèride del Museu, el FC Barcelona ha programat una sèrie d’activitats que anirà desenvolupant al llarg dels propers mesos. Avui el Museu ha celebrat una jornada de portes obertes pels socis del Club, que han pogut gaudir del Camp Nou Experience amb cinc acompanyants.

Dins de les accions previstes per commemorar l’efemèride del Museu, també destaca la campanya que està activa des d’avui als carrers de Barcelona amb diferents banderoles que recorden esportistes del passat i del present del Club, i també la imatge gràfica en diferents espais de les instal·lacions blaugrana, com el de l’antiga OAB.

També es posarà en marxa properament l’acció ‘online’ de participació “Tu escrius la història del Barça”, on els aficionats podran votar els seus millors moments de la història blaugrana.

A primera hora del matí, dins de la programació d’actes per la festivitat de la Mercè, també s’ha celebrat a la Sala Roma una Missa privada per als socis que hi han volgut assistir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut