Marc Carmona demana continuïtat al bon joc durant quaranta minuts

El Peníscola Bodegas Dunviro compta amb quatre jugadors de passat blaugrana

Abans de començar l’últim entrenament per preparar el matx davant del Peníscola Bodegas Dunviro, Marc Carmona, entrenador de l’equip, i Jesús Aicardo, han atès els mitjans de comunicació a la zona mixta del Palau Blaugrana.

L’equip ha començat molt bé aquest inici de temporada amb dues victòries clares i tornant a recuperar sensacions. Tot i així, l’equip encara no ha arribat al seu millor moment: “Som conscients que encara no hem fet partits sencers bons, de 40 minuts, perquè hem fet alguns minuts bons i alguns minuts no tan bons. Hem de donar una mica més de continuïtat al bon joc i a aquestes bones sensacions durant tot un partit”, ha declarat Carmona.

Partit de vells coneguts

A l’equip castellonenc juguen quatre jugadors amb passat blaugrana. Fran Conde va jugar al Barça B fins a la temporada passada i aquest any ho farà al Peníscola. L’any passat va jugar diferents partits amb el primer equip i va formar part de molts entrenaments amb els grans. També el tanca David Asensio i l’ala Javi Alonso van sortir del futbol sala formatiu culer. El quart jugador amb passat blaugrana és Chema Mella. El jove porter madrileny està cedit al Peníscola aquesta temporada perquè pugui agafar l’experiència necessària a la LNFS i poder competir per un lloc a la porteria culer.

La motivació rival serà màxima

El fet que fins a quatre jugadors tinguin passat blaugrana serà un motiu més per estar alerta de cara al partit. La motivació dels exblaugranes serà total i voldran demostrar la seva vàlua. “Hi ha molts jugadors que han estat a la casa i el seu nivell de motivació serà altíssim”, ha comentat el tècnic. Aicardo també ha afegit que “serà un partit molt complicat, perquè ells tenen jugadors que han jugat aquí, al Barcelona, i sortiran supermotivats”.

Continuar centrats

El rival ha sumat tres punts en els dos partits que es porten jugats fins ara. Va guanyar per 2-1 al Montesinos Jumilla la primera jornada, i van perdre a casa de l’Inter per 6-4 en un matx molt disputat. “Nosaltres hem de jugar com sabem, intentar aconseguir els tres punts i portar-los cap a Barcelona”, ha declarat Aicardo.

Gabriel, recuperat

Després de perdre’s el partit de la setmana passada davant del Burela Pescados Rubén per una lesió muscular a la zona glútia de la cama esquerra, el brasiler Gabriel torna a la convocatòria.