Juvenil A-RCD Espanyol: El derbi es queda a casa (1-0)

Un gol de penal d’Àlex Corredera ha donat els tres punts als nois de Jordi Vinyals, que sumen 8 punts en quatre jornades La gran actuació del camerunès Onana sota pals ha estat clau per al triomf dels blaugranes

El Juvenil A del Barça s’ha retrobat amb la victòria en el derbi que s’ha jugat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Espanyol. En un partit vistós i amb bones propostes de joc dels dos equips, els blaugranes s’han endut els tres punts gràcies a un solitari gol de penal d’Àlex Corredera. La gran actuació del camerunès Onana sota pals ha estat una de les claus del triomf del conjunt de Jordi Vinyals.

El partit es presentava atractiu, i ha quedat demostrat des del primer minut. El Barça ha intentat dur la iniciativa, però la pressió alta de l’Espanyol no ho ha posat gens fàcil. Les imprecisions s’han repetit i el joc no fluïa com volia Jordi Vinyals. Després de deu minuts així, els blaugranes han trobat la manera de superar la pressió i s’ha començat a veure una millor versió. Els atacants buscaven el gol mentre Onana, molt poderós sota pals, desfeia totes les ocasions visitants.

Gol i màxima igualtat

En el minut 20, Aitor ha provocat un penal clar del porter espanyolista, i Àlex Corredera s’ha encarregat de convertir-lo en l’1-0. L’Espanyol ha reaccionat aviat i ha buscat la porteria blaugrana, però Onana ha seguit aturant. En el tram final del primer temps el Juvenil A blaugrana ha vist com els visitants assetjaven la porteria, però s’ha mantingut l’avantatge culer fins al temps de descans.

A la sortida de vestidors el partit s’ha obert i s’han viscut uns minuts d’anada i tornada a les dues porteries. Onana ha seguit destacant i ha impedit l’empat blanc-i-blau en més d’una ocasió. Les transicions ràpides al mig del camp han permès veure un partit molt vistós, però el marcador no es movia. El porter camerunès del Barça ha salvat dues grans oportunitats d’Entrena i Campuzano, i a l’altra porteria els davanters blaugranes ho provaven amb arribades per banda.

El derbi es queda a casa

En aquesta situació, el Barça ha passat a controlar de nou el ritme del partit per no patir ensurts d’última hora. Tot i així, l’Espanyol podria haver marcat en el minut 87, però Entrena ha rematat desviat. Els minuts i els quilòmetres han pesat a les cames dels jugadors i finalment l’1-0 no s’ha mogut del marcador.

Amb aquest triomf, el Juvenil A de Jordi Vinyals suma la segona victòria del curs, se situa amb 8 punts a la classificació i segueix invicte.