FC Barcelona – Santa Teresa: Pluja de gols per recuperar-se (4-0)

Les noies de Xavi Llorens guanyen al Santa Teresa en un partit de domini blaugrana Els gols de Corredera (2), Willy i Sònia han marcat la victòria en un dia de pluja intensa

Disposades a donar un cop d’autoritat, després de la derrota enfront les valencianes, el Femení A ha ofert un gran festival blaugrana a la Ciutat Esportiva contra el Santa Teresa. Un matx acompanyat per la intensa pluja i els quatre gols de Corredera (2), Willy i Sònia.

Amb les idees clares, el Femení A ha sortit a per totes a la gespa. El Santa Teresa les ha esperades al seu camp, per aprofitar les contres, però el bon joc de posició i el domini blaugrana no han deixat respirar a les extremenyes.

Willy i Corredera amfitriones

La primera ocasió ha nascut al minut 10 amb una trena de Virginia i Sonia i el fort xut d’aquesta última la portera del Santa Teresa l’ha enviat a córner. Tan sols dos minuts després, Corredera ha enviat una passada a l’espai a Unzué que en veure desmarcada Sonia li ha ofert una assistència que ha acabat en mans de Mimi. El gol no ha trigat a arribar. Al minut 17, Willy des de la banda esquerra ha centrat amb la cama dreta per Sonia, que ha volgut rematar de xilena a porteria, no li ha sortit bé i Corredera, molt atenta, ha xutat al segon pal.

Corredera pitxitxi

Les blaugranes no es relaxarien i a la meridiana de la primera part, Virginia ha provat un remat des del mig del camp amb molt potencia, però que Mimi ha parat per la mínima. El Santa Teresa cansat i més estirat, ha començat a oferir més espais a les noies de Xavi Llorens que al minut 37 han pujat el segon al marcador. Willy ha tornat a centrar des de la banda esquerra, en un principi per Sònia, però jugant a la distracció, ha deixat passar la pilota i Corredera ha rematat a porteria amb l’empenya frontal.

Sònia s’estrena

Les noies de Xavi Llorens han escrit un monòleg de gols a la segona meitat. Després d’un parell d’insistències, Vicky al minut 53 ha assistit a Willy, que es trobava sola davant de Mimi fent el 3-0. Tan sols un minut després, la mateixa Willy ha centrat des de la seva banda abans d’arribar a la línia de fons i Sonia amb l’interior del peu feia el seu primer gol de la temporada, sentenciant el matx per 4-0.

La intensitat de la pluja ha augmentat a la segona meitat i el joc del dos equips han començat a demanar pietat, tot i així cap dels dos conjunts han volgut abaixar els braços. El cinquè del Barça ha amenaçat contínuament a Mimi que no s’ha deixat escombrar.