El Barça s’estrenarà a la Copa davant de l’Escola Pia de Sabadell

El Barça s’estrenarà a la Copa davant de l’Escola Pia de Sabadell

Els blaugranes defensaran el títol davant dels sabadellencs Són els únics campions de la Copa del Rei en les quatre edicions jugades

Els homes de Marc Carmona començaran el seu camí a la Copa del Rei el proper 15 d’octubre davant de l’Escola Pia de Sabadell, en el partit de setzens de final de la competició. El FC Barcelona és l’únic club que ha guanyat el trofeu des que va començar a jugar-se ara fa quatre temporades i ha guanyat totes les edicions disputades fins al moment.

Escola Pia de Sabadell

Els sabadellencs juguen a 2B i en aquests moments són líders de la seva categoria després de guanyar els tres partits de Lliga disputats fins ara. Dani Castro, exjugador blaugrana, és un dels principals actius amb què compten els de Pedro Donoso, que abans havia entrenat el Martorell. Aquest serà el primer enfrontament oficial entre els dos clubs.

Palmarès a la Copa

L’any passat va guanyar el títol a la pròrroga davant d’ElPozo Múrcia a Bilbao i a les edicions anteriors s’havia proclamat campió en vèncer l’Inter Movistar la temporada 2010/11, i una altra vegada els murcians en les edicions 2011/12 i 2012/13.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut