Una Champions d’handbol de nivell

Una Champions d’handbol de nivell

Els resultats de la primera jornada demostren el nivell de la màxima competició de l’handbol europeu

El Barça d’handbol és va imposar a la pista de l’Alingsas suec per 28 a 38 a la primera jornada de la VELUX EHF Champions League. El primer triomf blaugrana ha vingut acompanyat de resultats que demostren la competitivitat d’aquesta edició de Champions. Aquestes dades demostren que no hi ha rivals febles i que cal estar ben alerta.

Sorpreses a Dinamarca i Croàcia

El triomf del Kolding per 35 a 21 davant el vigent campió d’Europa, l’SG Flensburg-Handewitt, demostra que pot passar a Europa. Rivals ambdós dels blaugranes al Grup B de la competició, els danesos van tenir un contundent triomf davant d’un dels equips cridats a ser a la Final Four.

A la vegada, l’RK Zagreb  entrenat per l’exblaugrana Veselin Vujovic, va donar la sorpresa i es va imposar per 27 a 25 a un dels candidats a la Champions 2014/15 com és el THW Kiel.

Triomf treballat del potent Vardar a pista del Celje per 26 a 27 i malgrat el 22 a 27 en que va finalitzar el Metalurg-PSG, els francesos van haver de fer un partit complet per assolir el triomf

El proper rival

L’Orlen Wisla Plock es va imposar per 28 a 19 al Besiktas a la primera jornada. El proper rival dels blaugranes, en el partit que tindrà lloc diumenge a les 12.30 h al Palau Blaugrana, tenen un toc molt blaugrana.

Manolo Cadenas, exentrenador del Barça d’handbol, condueix les regnes de l’equip polonès. A la vegada dos jugadors dels de Plock tenen passat blaugrana, com són el lateral Ángel Montoro i el porter format a les categories inferiors blaugrana, Rodrigo Corrales.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut